Webapplicatie voor risicodenken in de financiële sector

23 Juli 2012
3Masters
Onze ‘ruwe schets’ van de Risk Card heeft Elicit op een zeer goede wijze omgezet naar een meer dan goed toepasbare en gebruiksvriendelijke webtoepassing. Het helpt onze cursisten daadwerkelijk tot het maken van de juiste analyses bij het financieren van bedrijven.André van der Lee, Directeur 3Masters

Applicatie voor risico analyses

Met de Risk Card webapplicatie introduceert 3Masters een nieuwe manier van risico denken. De Risk Card webapplicatie laat de gebruiker door middel van een aantal stappen een financiële risico analyse uitvoeren. Hiervoor heeft Elicit een bestaand stappenplan omgezet naar een interactieve webapplicatie.

Export van webapplicatie naar Word document

Per stap wordt er door de deelnemer data ingevoerd. Deze data wordt verwerkt in samenvattingen en berekeningen voor verschillende financiële risico thema's. Bij de samenvattingspagina kan het complete resultaat van de riscoanalyse geëxpoteerd worden als Word document voor verdere verwerking. De data worden alleen tijdelijk opgeslagen voor het kunnen genereren van de uitdraai en het afronden van de analyse. Dit om te voorkomen dat er copieën zijn van de data na gebruik.

Middels een beheeromgeving kunnen medewerkers van 3Masters deelnemers uitnodigen om een risico analyse uit te voeren.

3masters

3Masters Riskcard inlog scherm

3Masters combineert deskundigheid met inspiratie en passie. Daarom weet 3Masters een blijvende verbetering bij zowel mens als organisatie door te voeren.

www.3masters.nl

Code bits

Korte bits over webdesign, webdevelopment, css html en javascript.

Weblog

Onze mening over over maatwerk webdesign en webdevelopment.

Contact

Neem contact op met Elicit voor vragen, vrijblijvend advies of het aanvragen van een offerte.

Elicit
Barrierweg 36
5298AC Liempde

+31 (0)411-671519
info@elicit.nl