Online planning en administratie tool voor ZZP-ers in de thuiszorg

9 Juli 2013
Onbezorgd Thuis
Dankzij deze app van Elicit heb ik snel inzicht in mijn gegevens; mijn 'belastingman' is daar blij mee én ik kan mijn bedrijf beter 'sturen'.Wieke Doevendans

Zorgmomenten inplannen

Met deze maatwerk planningtool kan Onbezorgd Thuis al haar activiteiten en zorgmomenten inplannen. Het uitgangspunt voor het plannen zijn de dagelijkse werkzaamheden van Onbezorgd Thuis. Zo kunnen er activiteiten worden gepland en beheerd voor:

  • Eigen cliënten
  • Cliënten bij een externe thuiszorg organisaties
  • Algemene ZZP werkzaamheden

Synchronisatie zorg activiteiten met agenda's

Activiteiten worden automatisch gesynchroniseerd met de agenda's van Onbezorgd Thuis. Hierdoor zijn alle activiteiten automatisch ook terug te vinden in de agenda op smartphone en tablet.

Kilometers en reistijd

Als ZZP-er is het belangrijk om gemaakte kilometers en reistijd bij te houden. Bij elke activiteit worden standaard de afstanden en reistijden ingevuld die bij de cliënt horen. Deze gegevens zijn per cliënt te beheren. Zo wordt het bijhouden van gemaakte kilometers en reistijd extra simpel.

 

Variabele thuiszorg tarieven en planning

In de zorg gelden verschillende tarieven voor verschillende dagdelen van de week. De applicatie houdt bij het inplannen van een activiteit rekening met een tariefindeling van deze dagdelen. Nieuwe activiteiten worden op basis van start- en eindtijd automatisch omgezet naar zorgmomenten en krijgen de juiste tarief omschrijving en tarief. Een activiteit welke in de middag begint, doorloopt in de avond inclusief een waaknacht en eindigt in de avond van de volgende dag, wordt moeiteloos door de applicatie opgedeeld in verschillende zorgmomenten met de juiste tarieven tarieven.

De tarieven van Onbezorgd Thuis zijn in het bovenstaande voorbeeld weggelaten

Herhaling van activiteiten plannen

Om gemakkelijk een herhaling van een activiteit toe te voegen heeft de applicatie ook de mogelijkheid om een activiteit wekelijks te blijven herhalen tot een specifieke datum. Bij het aanmaken van de activiteit worden de data waarop de activiteit wordt herhaald weergegeven en is het mogelijk om enkele data weg te laten. Op deze manier kan een cliënt voor meerdere weken flexibel worden ingepland.

Rapportages van gewerkte uren

De applicatie kan op basis van alle ingevoerde activiteiten per cliënt per periode een overzicht laten zien van de gewerkte uren. Ook is het mogelijk om een overzicht te generen van alle gemaakte uren voor algemene werkzaamheden of werkzaamheden voor een zorgbureau.

Facturatie van zorgmomenten

Nadat de zorg is verleend kunnen zorg momenten worden klaargezet om te factureren. De zorgmomenten worden samen in een factuur geplaatst met een volgnummer wat aansluit bij de bedrijfsvoering van Onbezorgd Thuis en kunnen worden opgeslagen als PDF document. Vóór dat zorgmomenten definitief worden gefactureerd kan een preview worden bekeken. Reeds gegeneerde facturen kunnen worden ingezien per cliënt.

Onbezorgd Thuis

Logo Onbezorgd Thuis

Onbezorgd Thuis biedt sinds 2009 verpleging en verzorging thuis, in de eigen omgeving, aangepast aan de wensen en behoeften van de zorgvrager en zijn/haar mantelzorger.

www.onbezorgdthuis.nl

Code bits

Korte bits over webdesign, webdevelopment, css html en javascript.

Weblog

Onze mening over over maatwerk webdesign en webdevelopment.

Contact

Neem contact op met Elicit voor vragen, vrijblijvend advies of het aanvragen van een offerte.

Elicit
Barrierweg 36
5298AC Liempde

+31 (0)411-671519
info@elicit.nl