Maatwerk automatisering Europese groothandel

24 Februari 2011
Etan International
Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Elicit: korte lijnen, klantgerichte aanpak en flexibiliteit!Paula Meis, Etan International

Webapplicatie met maatwerk techniek

Na een eerdere technische update zijn de laadtijden en vindbaarheid van de Etan International website aanzienlijk verbeterd. Dankzij de nieuwe website basis van Elicit waren de bestaande functies van de website snel overgezet naar het nieuwe systeem.

De nieuwe technische basis heeft Etan de vrijheid gegeven nieuwe wijzigingen met gemak door te laten voeren. De vernieuwde website is uitgebreid op de volgende punten:

Data import uit bedrijfsvoering

De database van de website wordt nog steeds gevuld via een export vanuit de bedrijfssoftware op lokatie bij Etan. Op deze manier lopen de product informatie en voorraden op de site altijd gelijk met de website. Daarnaast is alle inhoud in 6 talen beschikbaar.

Voorbeelden van Nederlands en Duitse versies van het menu

Maatwerk uitbreidingen

Dealer zoeken met Google Maps

De bestaande functie voor het zoeken naar dealers is aangepast en maakt inmiddels gebruik van Google Maps. De website berekent de afstand tussen de opgegeven lokatie van de klant en de aanwezige dealers. De dichtstbijzijnde dealers worden getoond.

Trampoline dealers zoeken in de buurt van "Boxtel"

Trampoline kieswijzer

Met de nieuwe trampoline kieswijzer kunnen bezoekers middels een select aantal vragen de meeste geschikte trampoline vinden. De kieswijzer maakt gebruik van de producteigenschappen en vuistregels om te bepalen wat de meest geschikte trampoline is voor de bezoeker.

De trampoline kieswijzer helpt kiezen op basis van o.a. budget, veiligheid en oppervlakte.

Koppeling tussen documenten en productgroepen

Om de bezoeker snel het juiste document aan te kunnen bieden kan Etan verschillende documenten koppelen aan productgroepen. Daarnaast kan er bepaald worden voor welke taal het document beschikbaar is.

Slimme filters bij product overzichten

De productlijsten zijn voorzien van uitgebreide maatwerk filters mocht de kieswijzer voor de trampolines geen uitkomst bieden of bij een overvloed aan keuze. Gekozen filters updaten automatisch de opties van andere filters. Mocht er bijvoorbeeld in het onderstaande voorbeeld ook de filter "0.96" worden gekozen bij "afmeting" dan zal het aantal trampolines achter de "budget" en "kleur" filters worden gewijzigd en het aantal resultaten stijgen naar 4.

Filters helpen bij het vinden van een product

Google site search implementatie

Voor de Nederlandse en Duitse versie van de website is er voor het zoeken gebruik gemaakt van een Google site search. Met de statistieken van de zoekopdrachten kan Etan op de hoogte blijven waar interesses van hun bezoekers naar uit gaan.

Grafisch ontwerp

Het nieuwe ontwerp voor de website is verzorgd door Eyeconic. Het ontwerp is vooral afgestemd op kinderen, buiten spelen, veiligheid en kwaliteit.

Etan International

Logo Etan International

Etan is opgericht in 1988 en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de grotere spelers op de Europese markt op gebied van trampolines en buitenspeelgoed. Het bedrijf staat dan ook bekend als een specialist in de markt. Haar ruime ervaring en goede vakkennis zorgt ervoor dat u verzekerd bent van de beste service.

www.etan-international.nl

Code bits

Korte bits over webdesign, webdevelopment, css html en javascript.

Weblog

Onze mening over over maatwerk webdesign en webdevelopment.

Contact

Neem contact op met Elicit voor vragen, vrijblijvend advies of het aanvragen van een offerte.

Elicit
Barrierweg 36
5298AC Liempde

+31 (0)411-671519
info@elicit.nl